Comfort Line alakformálás és arckezelés

Az EunSung Comfort Line pontosan azokat az alakformálási és arcfiatalítási eredményeket hivatott biztosítani, amelyekre a vendégei vágynak! A gyártó hat különböző, tudományosan megalapozott technológiai megoldást integrált ebbe a készülékbe. A rendszer háromféle kezelőfejet tartalmaz, amelyek a modern arc- és testkezelés legjobban működő elemeit ötvözik a siker érdekében, így megtalálható bennük a multipoláris RF, az ultrahangos kavitáció, a vákuum, a soft-lézer, a LED fényterápiák, valamint a Thermális Rádiófrekvencia (Lövés / Rubbing).

A Comfort Line professzionális, elegáns külseje és ízléses formavilága olyan innovatív, gazdag funkcionalitást hordoz magában, amellyel visszaszerezhető a fiatalosan rugalmas, feszes bőr mind az arcon, mind a test többi részén, továbbá átfogó segítséget nyújt a kontúrosabb, karcsúbb alak elérésében is!

Felhasználási terület: zsírbontás, alakformálás, méretcsökkentés, cellulit kezelés, nyúlási csíkok kezelése, salaktalanítás, bőrfeszesítés, bőrfiatalítás,  kontúring.

EunSung Comfort Line alakformáló és arckezelő

EunSung Comfort Line – Hat technológiával a rugalmas bőrért és feszes kontúrokért

A kezelés menete

Az EunSung Comfort Line 1MHz frekvenciájú, multipoláris RF energiája biztonságosan, fájdalommentesen jut el a bőrszövetbe, illetve a bőr alatti zsírrétegekbe. Mélymelegítő hatása felgyorsítja a zsírsejtek természetes metabolizmusát. A kontrollált hőbevitel hatására a zsírsejtek sejtmembránján keresztül intenzíven tudnak szabad zsírsavak távozni a sejt közötti térbe. A zsír a nyirokrendszeren és vénás rendszeren keresztül távozik, és a szervezet kiválasztó rendszerei által ürül ki a szervezetből. A zsírsejtek méretének csökkenésével a mikro-keringés és nyirokáramlás újra elindul a területen, az anyagcsere folyamatok helyreállnak. Ezáltal mérséklődik a cellulit és a helyi zsírdepók megjelenése. 

A kavitáció egy fizikai jelenség. A kezelés során a Comfort Line ultrahang hullámokat kibocsátó Multi kavitációs kezelőfeje a sejtközötti térben tömeges mennyiségű mikrobuborékot képez. Az ultrahang hullámok által keltett parciális nyomásváltozások hatására a buborékok szétroppannak, és a lökéshullámok szerencsés, egymást erősítő találkozása esetén szétfeszítik a zsírsejtek membránját. Az abban lévő triglicerid szétfolyik a sejtközötti térben, ahonnan a kiválasztórendszeren keresztül, természetes úton távozik a szervezetből.

A Comfort Line Multi kezelőfejének speciális lézerfénye elősegíti, fokozza a rádiófrekvenciás zsírbontás eredményességét, valamint a vörös lézerfény pozitív, fiatalító hatást gyakorol a bőrszövet egészére. A soft-lézer a zsírsejtek sejthártyájának áteresztő képességét növeli meg, ezáltal elősegíti a rádiófrekvenciás hő hatására folyékonnyá váló zsírsavak kijutását a sejtek közötti térbe, ami a zsírsejtek méretcsökkenését eredményezi. A szabad zsírsavak természetes úton, a kiválasztó rendszer csatornáin keresztül távoznak a szervezetből. Továbbá a lézer diódák intenzív vörös fénye fokozza a bőrsejtek metabolizációját (serkenti az ATP termelést), így bőrfeszesítő, bőrfiatalító hatása is van.

A szervezetben az életkor, a betegségek, a gyógyszerek, a stressz, a helytelen étrend, a dohányzás, az alkoholfogyasztás a testmozgás hiányának következtében felhalmozódnak a salakanyagok. Ezek az anyagok nagymértékben gátolják a természetes kollagén és elasztin funkciókat, ami a kötőszövet és a bőr petyhüdt, megereszkedett állapotát eredményezi. A folyamat végső soron egyre súlyosabb cellulit problémákhoz vezet.
A Comfort Line Multi kezelőfeje segítségével végzett pulzáló vákuummasszázs hatására javul a vér- és nyirokkeringés, ami rendkívül előnyös élettani hatást gyakorol a sejtek és szövetek anyagcseréjére, a salakanyagok kiürítése mellett elősegíti a felhalmozódott zsírok lebontását. A nyirokáramlás intenzív növelése a sejt közötti tér és a nyirokerek között erősen salaktalanító és ödéma csökkentő hatású.

Az EunSung Comfort Line Multi kezelőfejei tartalmaznak vörös vagy kék színű LED fényterápiákat is, amelyek pozitív hatással vannak a bőrszövet egészére. A vörös fényű LED az ATP-termelődés (sejtenergia) fokozásával jótékony hatást gyakorol a bőrsejt-állomány megfiatalítására, míg a kék fényű LED az akné kezelések hatékony kiegészítője, egyúttal bőrfertőtlenítő hatású is.

Áraink

PowerShape 2 és a ComfortLine testkezelés kombinálható.

TESTKEZELÉS

1 alkalom test: 16.000.-Ft
5 alkalom test: 70.000.-Ft
10 alkalom test: 120.000.-Ft

ARCKEZELÉS

1 alkalom arc: 30.000.-Ft
5 alkalom arc
: 120.000.-Ft
10 alkalom arc
: 220.000.-Ft

KOMBINÁLT KEZELÉS

Toka, nyak: +5.000.-Ft / alkalom