EunSung CoolShaping2 cryo testkezelőgép

Az CoolShaping2 a zsírsejtek fagyasztásán alapuló cryo technológia csúcsát képviseli. Az új CoolShaping2 készülékben a maximalizált eredményesség, a kezelőfejek – és ezáltal az egyidőben kezelhető területek – számának növekedésével, valamint a kezelési időtartam jelentős csökkenésével párosul.

Az egyedülálló 360°-os sztereoszkópikus, vákuumos kezelőfejek bőrrel érintkező részeinek minden egyes pontja hűtőfelületként működik, így a kezelt terület, valamint a kezelés hatékonysága nagymértékben megnőtt. A készülékhez egyidőben négy kezelőfej csatlakoztatható, amelyek lehetővé teszi egy vendég esetén négy testtáj, vagy két vendég esetén 2-2 testterület azonos időben való kezelését.

Nem kell tovább keresnie, vagy kompromisszumokkal beérnie! A CoolShaping2 készülékben végre megtalálható az a kiforrottság, praktikum és formatervezettség, amelyet a vendégeink joggal elvárhatnak egy cryo rendszertől a 21. században

CoolShaping2 – 360°-os, teljes körű cryo megoldás

Felhasználási terület:

  • alakformálás
  • zsírbontás
  • cellulit csökkentés
  • salaktalanítás.

Alkalmazási lehetőségek:

  • megnövelt hatékonyságú alakformálás
  • 360°-os zsírbontás a kezelt területen
  • cellulit csökkentés
  • salaktalanítás

Működési elv

Kombinált 360°-os cryo-vákuum technológia

A cryo lipolízis egy non-invazív technológia elnevezése, amely a zsír precíz és ellenőrzött hűtését teszi lehetővé a bőrön keresztül. Tanulmányok szerint a zsírsejtek összetételüktől függően tartósan -2 és +2 °C közötti hőmérséklet mellett megsemmisülnek, a felszíni zsír mennyisége ilyen módon akár 80%-kal is csökkenthető 15-90 nap alatt. A kezelőfejbe beépített vákuum technológiának kettős hatása van: a kezelt területen átmenetileg korlátozza a véráramlást (ezáltal csökkenti a visszamelegedést), így lehetővé teszi a hatékony lokalizált hűtést.

A kontrollált hűtési idő és hőmérséklet paraméterei úgy vannak beállítva, hogy a zsírsejtek hatékony és szelektív megsemmisülését okozzák a többi szövetet károsítása nélkül. Az elpusztított zsírsejtek a szervezet természetes kiválasztási folyamata által ürülnek ki a szervezetből. A kiválasztási és kiürülési folyamat a kezelést követően 3-4 hétig tart.

A 360°-os sztereoszkópikus kezelőfej minden bőrrel érintkező része hűtőfelületként működik. A kezelési terület ezáltal nagymértékben megnő, lehetővé téve a hatékonyabb kezeléseket.

Kezelések eredményességének növelése más technológiákkal

Az EunSung CoolShaping2 technológiával történő kezelések jól kombinálhatók valamilyen rádiófrekvenciás vagy ultrahangos zsírbontó technológiával. Ezeket a kezelési eljárásokat együttesen, egymást követő kezelésekben is alkalmazzuk. Például az EunSung Comfort Line kavitációs és a rádiófrekvenciás technológiával történő kezelése együttesen alkalmazva a CoolShaping2 kombinált cryo-vákuum technológiájával meggyorsítja és még látványosabbá teszi az eredmények jelentkezését. A hideg-meleg kezelések felváltva történő alkalmazásával jelentékeny hőmérséklet-különbség lép fel a zsírsejtek-állományában, amely a hősokk-hatás által jóval nagyobb mértékű zsírsejt megsemmisülést idéz elő.
Az EunSung palettán a PowerShape2 vagy a Comfort Line készülékek kitűnően párosíthatók a CoolShaping2 berendezéssel a hatékonyságot növelve.

Áraink

Kezelés 2 oriás fejjel és 1 nagy fejjel: 130.000 Ft
Kezelés 2 oriás fejjel: 90.000 Ft
Kezelés 2 oriás fejjel és egy kicsi fejjel: 120.000 Ft
Kezelés 1 oriás fejjel: 60.000 Ft
Kezelés 1 nagy fejjel: 50.000 Ft
Kezelés 2 nagy fejjel: 90.000 Ft
Kezelés 1 kicsi fejjel /toka /: 40.000 Ft