EunSung HydraTouch2

Az EunSung Hydra Touch H2 rendszer a Magyarországon már ismert, kiváló eredményességű bőrtisztító és tápláló AquaClean technológiát, a multipoláris elektroporációt LED fényterápiákkal és az Y-lifting kezelőfejből továbbfejlesztett Lift-Roll technológiát ötvözi a vadonatúj hidrogéndús víz modullal, amely az aktív oxigén csökkentésével ér el öregedésgátló hatást.

A kezelés menete

AquaClean technológia (hidrodermabrázió)
Minden idők legsikeresebb bőrtisztító és bőrtápláló technológiája. A kezelőfej végén egy speciális tipp található, amely körsugaras alakban juttatja a tisztító folyadékot ( AquaClean oldatok) a bőrre. Így oldja fel a szennyeződéseket, az elhalt hámsejteket, a faggyút és a comedot, majd a vákummal tökéletesen eltávolítunk minden felesleget. Ezzel a fantasztikus technológiával egy időben hámlasztást, mélyrétegű bőrtisztítást és táplálást végzünk.

AquaClean oldatok

  1. Tejsav(+AHA): enyhe hámlasztó folyadék, amely az elhalt hámsejteket távolítja el.
  2. Szalicilsav: Eltávolítja a keratin réteget, feloldja a szennyeződéseket, a faggyút és a comedot. Halványítja a ráncokat. Mikrobaölő hatása is van.
  3. Hidratáló komplex: kiváló vízmegkötő és megtartó tápanyagok, hosszantartó hidratálást biztosítanak.

Világújdonság! A kezelés során a bőrben lévő aktív oxigén semlegesítésével vizet hozunk létre, ezáltal növeljük az arcbőr természetes hidratáltságát. Az öregedésért felelős szabadgyökök eltávolításával, illetve a hidratáltság fokozásával a ráncok kisimulnak, az fiatalabb, teltebb, kontúrosabb lesz.

Lift-Roll technológia

Az iontoforézis továbbfejlesztése, már nincs fémes íz a szájban és kellemetlen csipkedő érzés, csak eredményes hatóanyagbevitel és kellemes masszázsélmény. 

Ráadásul a gyártó még egy zseniális plusszal, görgőkkel látta el a kezelőfejet, így a kezelés hatékonyabb és még kellemesebb lett!
A Lift-Roll kezelés fokozza a sejtek anyagcsere folyamatait, ezáltal élettel telibbé teszi a bőrt, az arc izomzatának masszázsszerű tornáztatása révén pedig nyugtatja az idegeket és javítja a vérkeringést.

Elektroporáció

non-invazív hatóanyag-beviteli módszer

Az elektroporációs kezelőfej segítségével apró csatornákat nyitunk a bőrben, amelyeken keresztül a hatóanyagok felszívódnak a bőr mélyebb rétegeiben.
A csatornák ezt követően azonnal meg is szünnek, így az értékes hatóanyagokat bezárjuk és ezzel a felszívódásukat és a hasznosulásukat is maximalizáljuk.

A kezelőfej LED fényterápiát is tartalmaz, így jòtékony hatással van a sejtek regenerációs folyamataira.

Áraink

Tisztítás: 20.000- Ft

Teljes kezelés: 30.000- Ft