Bio Mikrotűs Terápia

Mindössze 5 perc alatt, 3 000 000 természetes szilícium bio mikrotűt közvetlenü kézi masszázzsal juttatunk a bőr középső rétegébe, hogy serkentsük a bőr anyagcseréjét és elősegítsük a kollagén regenerációját. 

Nincs szükség érzéstelenítésre, nincs vérzés vagy bőrseb. A bőr megújulási ciklusát 28 napról 7-14 napra rövidíti le, és természetes, biztonságos és hatékony fizikai megújulást ér el.
Hámlás vagy pelyhesedés előfordulhat attól függően, hogy a kozmetikus milyen mélyen masszírozza a bőrbe.

A szivacs tűcsontok nem fognak felszívódni, de akár 48-72 óráig is megmaradhatnak a bőrben. A 48-72 óra elteltével a tűcsontok a levált szaruréteggel együtt távoznak

SQT kezelés

SQT® Resurfacing Repair

Az SQT® Hámlasztó Helyreállító Készlet kiváló választás a zsíros és kombinált bőrűek, valamint azok számára, akiknek hegeik vagy súlyos textúrális problémáik vannak. Ez a rendkívül hatékony kezelés célzott megoldást nyújt a pattanásokra hajlamos bőr kezelésére, a P acnes baktériumok számának csökkentésére, a pattanások nyomai és hegeinek elhalványítására, valamint a textúrális problémák kezelésére. Az SQT® Hámlasztó Helyreállító Készlet egyedi formulája kifejezetten azoknak a bőrproblémáknak a kezelésére lett kifejlesztve, amelyek gyakran társulnak a zsíros és kombinált bőrhöz.

Az enyhe, de hatékony hámlasztó összetevők segítenek megtisztítani a pórusokat, csökkentik a faggyútermelést és az olajosságot, valamint segítik az akne okozta gyulladások csökkentését. Emellett a készletben található speciális hatóanyagok és tápláló összetevők segítik a bőr regenerálódását, serkentik a sejtmegújulást és simábbá teszik a bőrfelszínt. A készlet rendszeres használata látványos eredményeket hozhat az akne-prone bőr kezelésében. A P acnes baktériumok elleni hatékony küzdelem segít megelőzni a pattanások újbóli kialakulását, míg az elhalványító hatású összetevők csökkentik a már meglévő hegeket és a pattanások nyomait.

A textúrális problémákat kezelő összetevők segítenek simábbá és egységesebbé tenni a bőrfelszínt, csökkentve a pórusok méretét és a bőr durva textúráját. Az SQT® Hámlasztó Helyreállító Készlet könnyen alkalmazható és beilleszthető a napi bőrápolási rutinba. A készlet tartalmazza a szükséges termékeket és részletes utasításokat a hatékony és biztonságos kezeléshez. Használja rendszeresen az SQT® készletet, hogy fokozatosan javítsa a bőr állapotát, csökkentse az akne okozta problémákat és elérje a simább, tisztább és egészségesebb bőr megjelenést.
SQT® Anti-aging Rejuvenation Set 

Az SQT® öregedésgátló fiatalító készlet kiváló választás minden bőrtípus számára, és különösen előnyös az 30-70 éves korosztály számára. Ez a lenyűgöző termék egy sor hatékony kezelést kínál, amelyek célja a ráncok kisimítása és a bőr általános feszesítése, miközben egyúttal emelő hatást és remodellezést biztosít.

Ez a készlet többféle hatékony összetevő kombinációját tartalmazza, amelyek mind a bőr egészségét és megjelenését célozzák. A különleges formula és a tudományos kutatás eredményeként az SQT® készlet olyan eredményeket nyújt, amelyeket mindenki vágyik. A készlet nem csak a külső jeleket célozza, hanem a bőr belső szerkezetére is hat, így valódi fiatalítást eredményez.

Áraink

SQT kezelés ára: 40.000 Ft